Kontakt & Nyheder

Michael Nyvang - Komponist Poet Musiker og så mine fjollede tegninger


Om

Hej, jeg er et menneske. Jeg laver musik, poesi, spiller saxofon og skitserer fjollede penne tegninger af og til. Jeg gør dette i min frie tid. Lyt [♫] or se videoer [▭].

Nyheder

Se for eksempel: « Elements of absence » fra en cyklus af solo saxofon improvisationer, eller tag et kig på bloggen for at finde inspiration i de jævnligt opdaterede skitser, fotos, tekster, poesi, musik og hvad der ellers falder mig ind.

Improvisations from « The lost songbooks »

Email

do bi do bi do
Andre kontakt muligheder

Telegram
t.me/pollyfiks

Sociale netværk
Jeg kan ringes op via WhatsApp. Send mig en email for at få mit telefonnummer.

Jeg er ikke på facebook og den slags længere. Hvis du vil læse om mine overvejelser desangående er her mine blogs om det (på engelsk).

Om privatlivspolitik, miljø og tracking

Jeg foretrækker et frit CO2-neutralt net uden sneaky trackere. For selv at respektere dette er min(e) hjemmeside(r) hostet i Island på naturlig vulkankraft fra moder Jord. Vi1 indsamler ikke personlige oplysninger fra besøgende til andre formål end at yde service til dem, der beslutter at støtte os ved at købe et eller andet, give en donation2 eller på anden vis. Sådanne oplysninger vil blive opbevaret i fuld overensstemmelse med GDPR og udelukkende med henblik på at yde kundeservice til dig personligt. Vi sælger ikke dine oplysninger og opbevarer dem heller ikke, når du har afmeldt dig.

(1) Med vi/os menes undertegnede, producent og medvirkende musikere.
(2) Donationer, køb af partiturer, musik eller andet er naturligvis velkomment, men indtil jeg har fundet et samarbejde med en licenseret producent, eller på anden vis fået afklaret de administrative udfordringer, må det lige vente lidt.