Kontakt & Nyheder

Om

Hej, jeg er et menneske. Jeg laver musik, poesi, spiller saxofon og skitserer fjollede penne tegninger af og til Lyt [♫] or se videoer [▭].

Nyheder

Se for eksempel: « Elements of absence » fra en cyklus af solo saxofon improvisationer, eller tag et kig på bloggen for at finde inspiration i de undertiden opdaterede skitser, fotos, tekster, poesi, musik og hvad der ellers falder mig ind.

  • 01.06.2023 - Forbereder en ny bestilling og et moderne jazztrioprojekt med to enestående musikere, som jeg virkelig beundrer
  • 01.05.2023 - Nyheder i maj - Solen står op. Således rustet, og efter et jobskifte, mere tid til kunsten - nye kompositioner og et trioprojekt er på vej.
  • 10.04.2023 - Den første april og intet news flash, siger du? Det var mit bidrag til aprilsnar: undren!
  • 01.03.2023 - Og tiden går, og så er det marts. Snart bliver det forår!
  • 01.02.2023 - Der kommer interessante nyheder i februar! Men ... jeg siger ikke noget om det, ha ;)
  • 01.01.2023 - Overraskende nok vil der ikke være noget nyt herfra i januar. Hvilket er langt bedre nyheder end verdensnyhederne! Godt nytår, love Michael.
  • 01.12.2022 - Ej heller nyt denne måned, specielt intet om nostandardassembly.com
  • 01.11.2022 - No news is good news.

Email

do bi do bi do
Andre kontakt muligheder

Sociale netværk
Jeg kan ringes op via WhatsApp. Ring til mig for at få mit telefonnummer
Sneg mig tilbage på: Instagram.com/michaelnyvang
Stadig på Facebook: @mr.nyvang

Om privatlivspolitik, miljø og tracking

Jeg foretrækker et frit CO2-neutralt net uden sneaky trackere. For selv at respektere dette er min(e) hjemmeside(r) hostet i Island på naturlig vulkankraft fra moder Jord. Vi1 indsamler ikke personlige oplysninger fra besøgende til andre formål end at yde service til dem, der beslutter at støtte os ved at købe et eller andet, give en donation2 eller på anden vis. Sådanne oplysninger vil blive opbevaret i fuld overensstemmelse med GDPR og udelukkende med henblik på at yde kundeservice til dig personligt. Vi sælger ikke dine oplysninger og opbevarer dem heller ikke, når du har afmeldt dig.

(1) Med vi/os menes undertegnede, producent og medvirkende musikere.
(2) Donationer, køb af partiturer, musik eller andet er naturligvis velkomment, men indtil jeg har fundet et samarbejde med en licenseret producent, eller på anden vis fået afklaret de administrative udfordringer, må det lige vente lidt.